Vertikala persienner

Denna design har vertikala roterande lameller. De kallas också spårgardiner eftersom lamellerna roterar fram och tillbaka längs ett spår. Denna typ är lämplig för stora utrymmen och skjutdörrar. Det är ett populärt val eftersom det ger platsen ett modernistiskt utseende. Vertikala persienner är också lätta att kontrollera och ganska lätta.

Venetiansk Persienner

Den här typen av persienner har horisontella, överlappande lameller. Lamellerna är avgränsade med sladdar eller strängar som gör att du kan öppna och stänga persiennerna och justera mängden ljus som strömmar in i rummet. Lamellerna kan rotera 180 °. Om du letar efter en design som är praktisk men ändå snygg är persienner det perfekta valet. De finns i plast, metall och trä.

Föregående inlägg Fördelar med fönsterluckor
Nästa inlägg Några fördelar med att byta fönster

Lämna ett svar