Med så många olika typer av persienner där ute kan det vara svårt att veta vilken typ som passar vilken typ av rum och vilka som helt enkelt inte hjälper dig alls. Normalt är vertikala persienner verkligen lämpliga för mer kommersiella sammanhang, till exempel i kontorsbyggnader, men det är inte det enda stället du kan använda dem.

Kontoret

På kontoret letar du traditionellt efter något rent och enkelt, vilket möjliggör lätt temperering och inte nödvändigtvis för fullständig mörkläggning.

Vertikala persienner är gjorda av ett mycket bra material som snyggt staplas ur vägen vid kanten av ditt fönster när det inte används. Det betyder att mängden ljus kan vara så mycket eller så liten som du behöver. En stund blind gör det möjligt för ljuset att komma igenom utan att det blindar någon – perfekt för när du använder datorskärmar eller bara i midsommarsolen.

Föregående inlägg Rullgardiner! – En översikt
Nästa inlägg Utebord som får dig att känna som att du är på ett cafe’

Lämna ett svar